Om os

OM OS

FERIEBOLIG – ALANYA

Vi hos Feriebolig – Alanya, vil gerne gøre det billigt at holde ferie i Alanya, vi oplever at flere foretrækker lejligheder med plads til hele familien, fremfor et hotel værelse. Vi sørger for at udvælge boliger som alle er indenfor en tæt afstand til Alanya centrum & kleopatra stranden, vi har fokus på lave priser samt god location. Du kan med få klik booke jeres  ferie lejlighed eller villa her på siden, der er også mulighed for at tilkøbe transfer fra lufthavnen som sørger for at afhente jer fra lufthavnen til destination, og tilbage til lufthavnen ved afrejse, alt samlet under en booking. Efter din booking på vores side, vil du modtage et lejebevis fra os pr. e-mail som du skal huske at medbringe ved ankomst, det er viceværten i bolig komplekset som står for nøgleudleveringen. Vores support har åbent 24/7 og klar til at hjælpe dig, såfremt der måtte være det mindste. Alle vores priser er faste hele året rundt, så ingen pris stigninger i højsæsonen, priserne er inkl. skatter og gebyrer, forbrug samt slutrengøring. Så der er ikke nogen skjulte gebyrer eller andet du skal betale for. Vi får løbende nye boliger her på siden.

Har du spørgmål?

Du velkommen til at kontakte os direkte igennem vores kontakt formular her på siden, via mail info@feriebolig-alanya.dk eller ved at ringe direkte til os på tlf. 42 91 99 99. Vi besvarer din henvendelse indenfor 3 timer, i vores åbningstid.

Vi beskræber os hele tiden at blive endnu bedre, derfor lytter vi også meget til vores kunder. Så har du nogle gode forslag, ændringer, eller generelt feedback så høre vi også meget gerne fra dig.

“Jeg kan anbefale feriebolig-alanya, det var nemt og billigt og proffesionelt hele vejen igennem”

Alex Jørgensen

Esbjerg

“Super god kundeservice og hurtig svartid på emails, vi er glade for at have valgt vores ferie lejlighed igennem jer”

Josephine Larsen

Odense

“Rigtig god oplevelse, og meget rart at man også kan bestille transfer fra lufthavn igennem dem, dejligt nemt”

Henrik Jensen

København